Suntem Mos Craciun pentru copii fara parinti

copil-cadouri-craciun

Din 20 noiembrie, pe Facebook se va defasura campania „Suntem Moș Crăciun pentru copii fără părinți” care se va încheia in data de 20 Decembrie. Campania vine în întâmpinarea Centrului de plasament Sfântul Ștefan din București, acolo unde își duc traiul modest, zi de zi, fete și băieți cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani.
Aceștia au nevoie de jucării, îmbrăcăminte, încalțăminte dar și de produse alimentare care au termen de valabilitate mai lung (cum ar fi biscuiți, napolitane, dulciuri etc.). Cu toate acestea copii au fost întrebați ce își doresc de Crăciun și răspunsul lor a fost diferit față de adulții care administrează locația… Ei au răspuns că își doresc role, biciclete și trotinete. Ulterior am aflat că în acest centru de plasament există o trotinetă, o bicicletă și o singură pereche de role acestea fiind folosite de toți cei aflați acolo…
Cu toate acestea există o parte bună a lucrurilor și anume că cei mici nu își doresc lucruri scumpe și nici măcar lucruri noi. Cu alte cuvinte dacă copiilor dvs. le-au rămas mici hăinuțele sau încălțămintea care nu au un grad mare de uzură cei de acolo sunt bucuroși să le folosească.
Cei care doresc să se alăture campaniei noastre sau vor detalii va stăm la dispoziție la numerele 0743.22.05.86 (Eveline) sau 0723.33.59.91 (Elena) si la e-mail-ul: psiholog@evelineosnaga.com. Cei care doresc să fie prezenți în data de 20 Decembrie, atunci când se vor oferi toate donațiile, sunt rugați să ne de un e-mail cu subiectul „paricipare”.
În cazul firmelor care doresc să facă donații financiare vor fi puși în legătură directă cu administratorii centrului de plasament, iar pentru donațiile materiale se vor întocmi procese verbale de predare-primire între organizatori și cei care fac donația, acestea urmând să fie înmânate conducerii centrului odată cu produsele.
Vreau să mulțumesc pentru campanie doamnei Maria Marinescu care a venit cu acestă ideea în urmă terapiei pentru care s-a prezentat la mine în cabinet și doamnei Elena Grigore care a făcut din punct de vedere administrativ acest eveniment posibil.
Este atât de simplu să fii Moș Crăciun și e atât de frumos ca în prag de sărbători să fim mai buni și să-i ajutăm pe nevoiași!

ShareEmail this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+

Comentarii


Adauga comentariu