Consiliere

Individual adulti/ copii

  • 1 şedinţă : 150 Lei

Cuplu / Familie

  • 1 şedinţă : 200 Lei

Logopedie

Individual adulti/ copii

Adeverinte tip: 100 lei

Termeni si conditii pentru o eventuala colaborare:

Stagiu de practica în psihologia clinica si evaluare

Dacă eşti student la Facultatea de Psihologie în anul II şi vrei să ştii mai multe despre practica psihologiei clinice având deja cunoştinte în acest domeniu însă nu ştii cum se aplică în cabinetul de psihologie, te invit în cabinetul meu unde îţi ofer un stagiu de practică. Obiectivul principal al acestui stagiu este de a veni în întâmpinarea nevoilor studenţilor, de a-şi consolida cunoştintele într-un mod dinamic şi activ.

Stagiul propus de cabinetul meu vă propune următoarea programă:

Modulul 1: Imagine de ansamblu asupra activităţii psihologului practicant în psihologie clinică, consiliere psihologică şi psihoterapie

Modulul 2: Psihodiagnostic – Evaluarea psihologică şi psihodiagnostic

Modulul 3: Psihologia dezvoltării – interacţiunea gene-mediu

Modulul 4: Psihologie socială – Leadership situaţional

Modulul 5: Psihologia personalităţii – Testul ZKPQ

Modulul 6: Psihiatria (două tulburări la alegere)

Modulele se desfăşoară în cadrul cabinetului psihologic cu grupe de 3 – 5 studenţi, în zilele lucrătoare începând cu ora 11:00, iar sâmbătă şi duminică începând cu ora 10:00. Fiecare grup va parcurge unul sau două module pe săptămână (zilele se vor stabili de comun acord). La finalizarea stagiului se acordă 30 de ore de practică (5 ore de practică/ modul).

Înscrierile în programul de practică se fac la adresa de mail:  psiholog[@]evelineosnaga[.]com,  având ca subiect “Practică Psihologie”.

 

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=auHVjyuAYKA?hl=en"><img src="http://evelineosnaga.ro/wp-content/plugins/images/play-tub.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>