La multi ani, 2018!

Data: December 31,  2017
Categorie: Informare

Reteta pentru un an bun Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune,mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres. Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz,astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1.

Citeste

Craciun fericit 2017

Data: December 25,  2017
Categorie: Informare

Prilejul de a fi mai buni ni se ofera in fiecare moment al anului insa Craciunul are ceva in plus fata de restul momentelor, nu-i putem rezista, devenim mai buni! Craciunul este inceputul anului psihologic, asa cum este Revelionul inceputul anului cronologic! Fii bun! Facandu-si fiecare bucatica lui de viata.

Citeste

.

Citeste

.

Citeste

În secolul XXI, femeia este atât cât îşi propune să fie şi nu este mai mult decât îşi asumă că poate să fie. Au apus vremurile în care femeia trebuia să stea la cratiţă şi să aducă pe lume copii. Acum avem şansa să ne câştigăm locul în societate şi să.

Citeste

Când auzim termenul de psihopat, ne gândim la un personaj negativ din filme sau la o persoană cu tulburări severe. Cu toate acestea, în societate ne lovim de persoane psihopate care, cel mai sigur, nu au fost diagnosticate niciodată și care poate nici ele nu conștientizează că au o problemă. Ceea.

Citeste

Somnul, aliat sau dusman

Data: July 31,  2017
Categorie: Articole generale

De cele mai multe ori atunci când vorbim despre tulburările de somn, nu luăm în calcul şi situaţiile în care noi alegem să dormim puţin. Alegem să dormim puţin atunci când urmărim serialul preferat on-line, sau atunci când citim o carte bună pe care abia aşteptăm să o terminăm şi chiar.

Citeste

.

Citeste

Nuantele minciunii

Data: July 24,  2017
Categorie: Articole generale

Ne place sau nu, minciunile fac parte din societatea în care trăim, de multe ori se pot strecura în activitățile de la locul de muncă și chiar și în relația de cuplu. Nu ne place și chiar ne e teamă să nu fim mințiți și este cu adevărat o provocare.

Citeste

Cum recunoastem o persoana narcisica?

Data: July 17,  2017
Categorie: Articole generale

Persoanele cu această afecţiune sunt frecvent descrise ca arogante, egoiste, manipulative şi exigente. Ele se pot concentra, de asemenea, pe fanteziile grandioase (de exemplu succesul, frumuseţea etc.) şi pot fi convinse că merită un tratament special. Aceste caracteristici încep să-şi facă simţită prezenţa de obicei la vârstă adultă şi trebuie.

Citeste