logo-Doctorul-zilei

.

Citeste
logo-Doctorul-zilei

.

Citeste
femeiputernice

În secolul XXI, femeia este atât cât îşi propune să fie şi nu este mai mult decât îşi asumă că poate să fie. Au apus vremurile în care femeia trebuia să stea la cratiţă şi să aducă pe lume copii. Acum avem şansa să ne câştigăm locul în societate şi să.

Citeste
psihopat-465x390

Când auzim termenul de psihopat, ne gândim la un personaj negativ din filme sau la o persoană cu tulburări severe. Cu toate acestea, în societate ne lovim de persoane psihopate care, cel mai sigur, nu au fost diagnosticate niciodată și care poate nici ele nu conștientizează că au o problemă. Ceea.

Citeste

Somnul, aliat sau dusman

Data: July 31,  2017
Categorie: Articole generale

somn-465x390

De cele mai multe ori atunci când vorbim despre tulburările de somn, nu luăm în calcul şi situaţiile în care noi alegem să dormim puţin. Alegem să dormim puţin atunci când urmărim serialul preferat on-line, sau atunci când citim o carte bună pe care abia aşteptăm să o terminăm şi chiar.

Citeste
logo-Doctorul-zilei

.

Citeste

Nuantele minciunii

Data: July 24,  2017
Categorie: Articole generale

minciuna-465x390

Ne place sau nu, minciunile fac parte din societatea în care trăim, de multe ori se pot strecura în activitățile de la locul de muncă și chiar și în relația de cuplu. Nu ne place și chiar ne e teamă să nu fim mințiți și este cu adevărat o provocare.

Citeste

Cum recunoastem o persoana narcisica?

Data: July 17,  2017
Categorie: Articole generale

narcisism 01

Persoanele cu această afecţiune sunt frecvent descrise ca arogante, egoiste, manipulative şi exigente. Ele se pot concentra, de asemenea, pe fanteziile grandioase (de exemplu succesul, frumuseţea etc.) şi pot fi convinse că merită un tratament special. Aceste caracteristici încep să-şi facă simţită prezenţa de obicei la vârstă adultă şi trebuie.

Citeste

Motivele pentru care devenim lenesi

Data: July 10,  2017
Categorie: Articole generale

oameni-lenesi-2-227x300

Putem spune că o persoană este leneşă dacă poate să desfăşoare o activitate, dar nu este dispusă să facă acest lucru din cauza efortului pe care trebuie să-l depună. Pe scurt, suntem leneşi dacă motivaţia noastră este scăzută în raport cu ceea ce avem de făcut deşi ştim ce trebuie.

Citeste
caldura de vara

Aproape toată lumea se adaptează ușor la schimbările de temperatură, dar prea multă căldură ne poate afecta atât fizic, cât și psihic. În această perioadă, nu sunt de neglijat nici deshidratarea și nici insolația, din cauză că acestea pot influența starea de spirit sau comportamentul și, în cel mai rău caz,.

Citeste