Cand nu este suficient sa fii dragut

Data: September 18,  2018
Categorie: Articole generale, Informare

Se întâmplă des, și mai ales la locul de muncă, să nu ne placă de cineva și, totuși, să fim nevoiți nu doar să îl vedem zi de zi, ci și să interacționăm cu respectiva persoană. Uneori pare greu de înțeles că nu putem să construim o relație cu.

Citeste

Se întâmplă des ca să ne împărtășască cineva ceva intim sau personal și să realizăm că, odată cu acel secret, ajungem să ne simțim împovărați. Sunt lucruri care ne fac bine când nu le știm și simpla lipsă a informației să ne facă să ne simțim liberi. În medie, o persoană.

Citeste

Când ne uităm la secvențe fierbinți din filme, ceea ce ne incită și ne face să rezonăm cu secvența respectivă este interesul reciproc al partenerilor care apar mereu la un moment potrivit, fiecare partener participând profund și pasionat la experiență. În viața reală, totuși, conexiunea sexuală între partenerii de viață.

Citeste

Te iubesc, dar te parasesc!

Data: August 20,  2018
Categorie: Articole generale

Sunt destul de dese întâlnite situațiile în care relațiile se destramă fără prea multe explicații, iar această ruptură reușește să surprindă și chiar să rănească unul dintre parteneri. Acel gen de relație care pare perfectă și care pare că se dezvoltă armonios, din punctul de vedere al unuia dintre parteneri, în.

Citeste

De ce reactioneaza creierul la violenta?

Data: August 13,  2018
Categorie: Informare

Ne lovim des de acte violente, fie că le vedem în stradă sau le auzim la vecinii de bloc sau, pur și simplu, le experimentăm sub diverse forme pe propria persoană. Și, atunci, inevitabil apar o serie de întrebări. De ce reacționăm violent și nu ne rezolvăm problemele pașnic? Ce stimulează.

Citeste

Agorafobia sau frica de frica

Data: August 06,  2018
Categorie: Articole generale, Informare

Pare greu de crezut că există o tulburare de anxietate care ne poate izola de societate, de familie și de prieteni. Agorafobia este cea mai răspândită fobie din lume și este explicată minimalist ca teama de teamă. Este tulburarea care reușește să pună stăpânire pe viața celor care o experimentează.

Citeste

Traumele intrauterine ale bebelusilor

Data: July 30,  2018
Categorie: Informare

Pentru unii pare greu de crezut, însă copiii pot avea traume încă dinainte de a se naște și atunci este evident că nu nașterea propriu-zisă este prima traumă pe care o experimentăm.
În ultimii ani, studiile au demonstrat că psihicul este prezent din momentul concepției, ceea ce înseamnă că.

Citeste

Fugim de singurătate pentru că nu-i înțelegem rostul, pentru că nu luăm în calcul că avem nevoie de timp pentru a „digera” anumite informații. Iar timpul pe care ni l-am acorda pentru a fi singuri nu este o penitență, ci un mic cadou.
Putem să ne oferim acest timp.

Citeste

Dintre toate elementele bizare ale psihologiei umane, dupa apariția internetului, detașat se evidențiază urmărirea filmulețelor care au în prim-plan extracția coșurilor, a chisturilor și a dopurilor de ceară.
Dintre toate elementele bizare ale psihologiei umane, după apariția internetului, detașat se evidențiază urmărirea filmulețelor care au în prim-plan extracția coșurilor,.

Citeste

Săptămâna trecută s-au afișat rezultatele la Bacalaureat și, odată cu ele, s-au sfârșit și emoțiile elevilor și ale părinților. Indiferent de note sau de rezultate, cu siguranță acest examen oferă o radiografie a modul în care alegem să ne gestionăm emoțiile, stările, timpul liber și activitățile pe care le.

Citeste