Despre incredere, frumusete si sprancenele ideale

Frumusetea este relativa si in viziunea fiecaruia din noi are alte repere sau valente. Cu toate astea exista oameni care lucreaza in slujba frumusestii si care stiu sa imparta pentru fiecare din noi ce e mai frumos si ce ne avantajaza mai bine. Am ales sa vorbesc cu Madalina care este cosmetician de profesie si care reuseste sa transforme aproape orice spranceana, intr-o spranceana ideal.

Am cunoscut-o cu mult timp in urma si pe mine m-a convins cat de importanta este forma sprancenelor si cat de mult pot schimba ele trasaturile fetei. In paralel am cunoscut si femei care nu au grija de sprancenele lor sau persoane care nu au incredere in ele si de cele mai multe ori look-ul este un factor important in acesta ecuatie. Sper ca Madalina sa va starneasca curiozitatea si sa incercati o schimbare de look inainte de venirea primaverii.

 

  1. Este usor sa lucrezi in slujba frumusetii?

Madalina: Imi este usor atata timp cat fac cu placere ceea ce fac. Simt ca daruiessc o parte din mine fiecarei cliente care imi calca pragul si la randul meu, ma hranesc cu fiecare schimbare in bine pe care le-o aduc clientelor mele.

  1. Cat de importante sunt sprancenele pentru o persoana?

Madalina: Sprancenele, ochii, fata au un impact foarte puternic asupra celor cu care intram in contact. Sprancenele bine pensate scot in evidenta ochii si permit celor cu care interactionam sa ne apecieze si sa ne admire.

  1. Cat de mult schimba forma unei sprancene, trasaturile fetei?

Madalina: Forma sprancenelor poate sa transforme fata in proportie de 45%. Putine persoane stiu ca o spranceana incorect pensata poate imbatrani trasaturile fetei sau ca pot accentua imperfectiunile acesteia. Trasaturile fetei se schimba in bine atunci cand sprancenele sunt pensate corect, respectand trasaturile fetei.

  1. Care este reactia clientelor dupa ce tu reusesti sa le schimbi forma sprancenelor?

Madalina: Reactia clientelor este incantatoare si de cele mai multe ori imi spun ”Nu credeam ca se poate din sprancenele mele sa faci forma ideala.” Iar atunci cand se privesc in oglinda pur si simplu li se lumineaza fata si le simt atat de enuziasmate…

  1. Schimba sprancenele frumoase starea de spirit a clientelor tale?

Madalina: Da, pentru ca dintr-o data capata increderea in ele pana si pozitia corpul e alta, au atitudine. Explicatia este simpla… se simt bine in pielea lor, iar sprancenele bine pesansate te scoate si mai frumos in evidenta.

  1. Ce sfat le dai doamnelor care nu au incredere in ele?

Madalina: Cred ca cel mai indicat este sa apeleze la un psihoterapeut si pe termen lung se vor vedea si rezultatele. Tot de impact este insa sa incerci sa-ti ridici stima de sine incercand sa schimbi lucruri la tine din punct de vedere fizica, estetic. Cu alte cuvinte cautati un bun specialist pentru a va ajuta sa aratati mai bine. Veti ramane uimite cat de mult poate schimba in bine pensarea sprancenelor potrivit fizionomiei fetei.

  1. Daca intalnesti o persoana care nu se ingrijeste de sprancele ei, cum reactionezi?

Madalina: In mintea mea, cum ii vad trasaturile fetei stiu ce forma de spranceana i s-ar potrivii insa in relatia cu clienta incerc pe cat posibil sa-i demonstrez impotranta sprancenelor in trasaturile fetei, apoi o invit sa ma viziteze. Stiu ca cel mai greu este pana incearca o data si vede care sunt diferentele… apoi totul vine de la sine.

  1. Pensarea sprancenelor tine de un trend, de o moda sau este personalizata in functie de fizionomie?

Madalina: Nu cred ca tot ce se poarta ne sta si bine, mai ales cand este vorba de fata noastra, fiecare persoana este inzestrata  cu trasaturile ei. Sprancenele trebuie pensate in functie de fizionomia fetei tinand cont si de ce ne permite spranceana acelei personae.

  1. In randul celor care iti calca pragul cabinetului tau, sunt si barbati?

Madalina: Da, normal, si pot spune ca sunt din ce in ce mai multi. La ei pensatul necesita o atentie mai ampla, sprancenele lor trebuiesc aranjate in asa fel incat sa nu para pensate. Este gresit si urat atunci cand vedem barbati pensati precum femeile.

10.Este o meserie sau o art pensarea sprancenelor?

Madalina: Pentru mine aceasta MESERIE a devenit o ARTA, ador sa creez sprancene ideale. Ador sa rasfat sprancenele si sa vad oameni multumiti de look-ul lor.

 

Pe Madalina o gasiti … aici: https://www.facebook.com/Sprancene.Ideale.Madalina?fref=ts

10968286_707816902668164_844986730_n photo.php

Comentarii


Adauga comentariu