Lupta Alinei cu Cancerul este mai mult decat o provocare

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa te culci sanatos si sa te trezesti bolnav?

Ei bine nici Alina, in varsta de 31 de ani, o persoana cu o viata normala, fericita de altfel, nu se astepta, ba mai mult, descopera intr-o dimineata (30 iunie 2015) ca, trezita din somn cu dureri de cap, nu isi poate misca piciorul stang.

Alina a fost internata la Institutul National de Neurologie Obregia. Dupa tomograf si RMN a fost diagnosticata cu formatiuni de chistice pe creier. A fost mutata de urgenta la Spitalul Bagdazar unde a fost operata in data de 03 iulie 2015. Operatia a fost un succes insa in urma interventiei s-a descoperit ca nu sunt formatiuni chistice… ci CANCER, mai exact GLIOBLASTOM MALIGN, din trei formatiuni care se puteau observa pe RMN s-a putut opera una singura care era necrozata la suprafata, dar celelalte doua sunt in profunzime pe lobul locomotoriu si nu s-a putut interveni deoarece riscul de a paraliza era ridicat avand in vedere echipamentul din spital.

In acest moment Alina are o a doua sansa, una la care poti participa si tu… In urma unor investigatii la clinica privata AMETHYST si a celor de la BRAIN INSTITUTE, a fost oferita aceasta a doua sansa care consta intr-o operatie, de inalta precizie pe creier, dupa cum prea bine stii, riscul este mare, dar speranta este mult mai mare. Pentru a putea face aceasta operatie care este programata vineri 31 iulie 2015, Alina are nevoie, de ajutorul nostru, suma necesara efectuarii acestei operatii este de 30.000 lei, o suma de care nu ne putem mandrii ca o avem cu totii pregatita, dar impreuna, ii mai putem da sansa sa se bucure mai departe de viata.

IMPREUNA PUTEM FACE DIFERENTA !

Contul unde poti face o donatie este RO60 BTRL RONC RT02 5207 1701

 

semnatura2

 

 

 

Comentarii


Adauga comentariu