Alex are nevoie de ajutor!

image-01-large-620x400
Alexandru  in varsta de 28 de ani a fost diagnisticat in urma cu doua zile cu astrocitom o afectiune similara cu o tumora la creier. Prima simptoma a aparut in data de 12 august, sub forma unei puternice dureri de cap. Durerea a persistat pana sambata cand Alex s-a prezentat la camera de garda a spitalului Agrippa Ionescu care i-a eliberat o trimitere catre oftalmolog considerat ca durerile sunt provocate de oboseala ochilor.
Duminica seara a avut loc primul eveniment ce a inceput sa ridice semne de intrebare: la intoarecerea din oras catre casa, aflandu-se la volan, Alex a intors masina in loc sa se indrepte pe drumul corect catre casa. Uitase drumul, era confuz, nu stia care este drumul corect catre casa.
O situatie similara s-a intamplat luni seara, cand fiind in vizita la un prieten ce locuieste foarte aproape de el din nou a fost confuz si nu stia drumul catre casa.
Marti dimineata cand a plecat catre serviciu, el in mod obisnuit schimba metroul la Piata Victoriei, insa in loc sa schimbe magistrala, a iesit la suprafata si a mers pe stradute, pana cand s-a dezmeticit si a realizat ca a gresit drumul.
A ajuns la servici de unde s-a invoit si s-a prezentat la sectia de neurologie a spitalului Agrippa Ionescu.
In urma efectuarii unei analize tomograf si a unui RMN, a iesit la iveala o tumoare.
Tumoare nu este una micuta dupa cum puteti sa observati in poze, unde se prezinta ca pata neagra sau alba (in functie de poza) si trebuie inlaturata in cel mai scurt timp posibil.
In urma discutiilor cu mai multi medici ne-a fost comunicat ca este un Astrocitom, gradul acestuia neputand fi indicat decat in momentul operatiei.
Astricitomul este de 4 grade, gradele 3 si 4 necesitand chimioterapie postoperatorie.
Medicii de la stat il pot opera insa nu dispun de tehnologia necesara pentru o operatie cu riscuri reduse. De aceea Alex este nevoit sa duca aceasta lupta apeland la sistemul medical privat, la clinica Monza.
Costul estimativ (pana in acest moment) al interventiei chirurgicale este de 7000 de euro, la care se adauga costurile necesare tratamentului postoperatoriu.
Cine doreste sa il ajute pe Alex in lupta lui cu aceasta boala poate sa doneze orice suma in contul RO97INGB0000999906193100 deschis in LEI la ING BANK, titular cont NAVIRGEAC GABRIEL, fratele sau.
Haideti sa il ajutam pe Alex sa revina la viata obisnuita care a dus-o pana acum mai putin de o saptamana.
ShareEmail this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+

Comentarii


Adauga comentariu